Bästa nattklubbarna i Stockholm

Bästa nattklubbarna i Stockholm

Stockholms nattliv är fantastiskt rikt och staden rockar hårt om kvällarna. Dörrvakterna har ett rykte om sig att vara väldigt petiga med vilka de släpper in på klubbarna och inte. De kanske inte är lika ökända för detta som dörrvakterna på Berlins nattklubbar, men ändå. Det gäller att se till att vara välklädd, så lämna tennisskorna, kepsen och jeansen hemma. Du bör heller inte bli för packad innan du kommer fram till entrén, för annars kommer vakterna aldrig släppa in dig.

Om du kommer till klubben med ett grabbgäng, kan du också räkna med att få svårt att ta dig in. Försök istället att anlända tillsammans med några snygga tjejer i din grupp, så kommer du ha en betydligt bättre chans att bli insläppt. Om du har några utländska vänner som är på besök i Sverige, bör du ta med dem eftersom det kan hjälpa dig att komma in. Här kommer vår lista över de allra bästa nattklubbarna, utan inbördes ordning, i den kungliga huvudstaden.

Sturecompagniet

Sturecompagniet är utan tvekan den största och kanske också den bästa nattklubben i staden. Om du bara har en kväll att festa i Stockholm, bör du definitivt göra det här! Klubben har inte bara en eller två, utan tre våningar med totalt fem dansgolv där du kan skaka rumpan tills solen går upp. Klubben är belägen mitt på Stureplan och ser mer ut som en balsal än en nattklubb, eftersom inredningen präglas av rosor och marmor.

Den musik som spelas på den här klubben är enbart house, för det mesta signerad några av Sveriges främsta DJ:s. Tack vare att besökarna ofta är fyllda med energi, är det ett riktigt roligt ställe att dansa på! Det kan dock vara svårt att komma in, så se till att komma hit tidigt (det vill säga före 23.30), så du har en större chans att ta dig in. Du får nämligen inte missa det roliga som bjuds på denna nattklubb!

Hell’s Kitchen

Hell’s Kitchen är en av de mest stilfulla och trendiga klubbarna i hela Stockholm, vilket är anledning nog att inte missa den. Det är också en av de allra svåraste klubbarna att komma in på i hela huvudstaden, men om du sköter dig väl kanske du har en chans att komma in. Namnet på klubben kommer från den inredning som stället har, vilket är något av ett dödstema. Här hänger bland annat dödskallar och ben från taket. Det som är häftigt med denna nattklubb är att badrummen är unisex, vilket är någonting man inte ser varje dag.

Eftersom det är en av de mer trendiga klubbarna i staden, kommer du att få se champagneflaskorna flöda vid de olika borden på klubben. Musiken som spelas är för det mesta house och techno, och gästerna är för det mesta lite yngre och sociala sådana.

Rose

Rose är en ny klubb som snabbt har blivit en av de hetaste nattklubbarna i Stockholm. Under sommarmånaderna finns det förmodligen inget bättre ställe att festa hela natten lång på. Med sina gigantiska fönster, speglar med guldramar och den vackra terrassen, kommer det här stället att hålla dig igång hela natten lång. Det är utan tvekan en av de mest populära nattklubbarna i Stockholm. Rose är därför alltid fullpackad och gästerna utgörs framför allt av lokalbefolkningen. Här festar man hela helgen lång och det är en klubb som särskilt riktar sig till de som gillar dancemusik. Det är i det närmaste omöjligt att ha tråkigt på den här klubben!

White Room

White Room är en klassisk nattklubb i Stockholm, där du ofta ser kändisar bland de gäster som hänger på klubben. Den är öppen efter 03, vilket är mer än vad man kan säga om de flesta andra klubbar i Stockholm. Här spelas en bra blandning av housemusik och du kommer bland annat att höra Tiesto, Avicii och Alesso, för att nämna några artister. Här kan du festa på dansgolvet till kl 06 på morgonen.